Tanácsadói és terápiás szolgáltatásaink

Az Ágacska Alapítvány szakemberei nagyon fontosnak tartják, hogy szakszerű pszichés segítséget nyújtsanak a hozzájuk forduló egyéneknek, pároknak, családoknak.

Terápiás és tanácsadási szolgáltatásaink között mindenki, aki úgy érzi, hogy problémája megoldásához szakember segítségét venné igénybe, megtalálhatja azt a terápiás formát, amely személyiségének leginkább megfelelő, a probléma megoldását leginkább elősegíti.

Ha bizonytalan vagy, hogy mely forma a legmegfelelőbb számodra, számotokra az adott probléma megoldásához, akkor vedd igénybe “Díjmentes konzultáció” szolgáltatásunkat, ahol egy szakemberünk segít majd a döntésben.

Nekünk írták:
“Az Ágacska Alapítványnak szeretném megköszönni a hozzáértő, segítőkész munkáját. Az alapítványnál dolgozó szakemberek nemcsak a feladatukat végzik, hanem empátiával, szeretettel, odafigyeléssel és nem utolsó sorban hivatástudatuk mellett, szakmai iránymutatással közelítik meg az adott megoldásra váró problémát. Az ő segítségük nélkül nem tudtam volna tovább lépni. Sok sikert és kitartást kívánok az alapítványnál dolgozó minden munkatársnak! Hálával és köszönettel: egy örökbefogadó anyuka”

Milyen formában nyújtjuk terápiás vagy tanácsadási szolgáltatásainkat?

Tanácsadás örökbefogadási- és/vagy nevelési kérdésekben

Felnőtt egyéni terápia

Gyermekpszichológiai rendelés

Család- és párterápia

Gyógypedagógiai tanácsadás

Állatasszisztált/kutyás gyermekterápia

Jelentkezés

A terápiára való jelentkezést minden esetben egy 50 perces, díjmentes konzultációs beszélgetés előzi meg. Mentálhigiéniás szakemberünk, dr. Nagy Katalin várja a jelentkezést!