Csoportjaink várakozóknak és örökbefogadó szülőknek

Kisgyermekes szülőcsoport

Szeretettel várunk minden kisgyermekes, örökbefogadó szülőt, akik az első örömökön túl szembesültek a hétköznapok valóságával is, és beszélgetni szeretnének erről. A csoportba a gyermekekkel együtt várjuk a résztvevőket! Örökbefogadási kérdéseken túlmenően nevelési témákkal is foglalkozunk míg a gyermekek a körünkben játszanak egy bababarát játszóházban.
&nbps;

„Komisz kamasz” szülőcsoport

A 4 alkalmas szülőcsoportot kamaszokat nevelő szülőknek indítjuk. A csoportban alkalmanként 1-1 témát járunk körbe úgy, hogy rövid elméleti ismertető után gyakorlati módszereket tekintünk át, és helyzetgyakorlatok segítségével bővítjük a szülői eszköztárat. Természetesen minden alkalommal sor kerül a résztvevők aktuális nehézségeinek közös megbeszélésére is.
&nbps;

“Egyedül is együtt” egyedülálló szülők online csoportja

A csoportot egyedülálló örökbefogadó szülőknek és egyedülállóan várakozóknak tartjuk, akik szeretnének sortárs, zárt közösségben, szakemberek részvételével egymással online beszélgetni otthonuk kényelmében. Az egyes alkalmakkor mindig körbejárunk 1-1 témát, de természetesen mindig lesz idő az aktualitások megbeszélésére is.