Csoportjaink várakozóknak és szülőknek

Örökbefogadásra hangoló (gyermekre várva) online csoport

Korábbi résztvevők írták:

“Nagyon jó volt, hogy hasonló helyzetben lévőkkel sikerült beszélgetni. Krisztina és Zsófi pedig nagyon jól meg tudta mutatni kérdéseinkre pro/kontra választási lehetőségeket.”

“Férjemmel közösen vettünk részt az első online tanfolyamon, és a jelenlegi tanfolyamon is mind a ketten jelen vagyunk. Sok kérdést megválaszolt a tanfolyam és rengeteg olyan kérdést felvetett amire magunktól nem is gondoltunk volna. Itthon nagyon sok beszélgetést kezdeményezett a tanfolyam ami abszolút pozitív változásokat hozott a kapcsolatunkban és a különböző témához való hozzá állásban is.”

 

“Tokkal-vonóval” szülőcsoport

A csoportot cigány vagy bizonytalan származású gyermeket nevelő örökbefogadó szülőknek, illetve olyan várakozóknak ajánljuk, akik nem tettek származási kikötést. Korábbi résztvevők írták:

“Imádunk mindent, ami Ágacska, Nóra és Zsófi számunkra olyan különleges emberek, akiket tiszta szívből szeretünk és legszívesebben minden nap beszélgetnénk velük.”

“Nóra és Zsófi nagyon hitelesek számomra, bizalmat építenek, saját élményeket megosztanak, ami segíti elfogadni a téma nehezebb élményeit, aspektusait is. Köszönöm.”

 

“Egyedül is együtt” egyedülálló szülők csoportja

“Egyedül is együtt” egyedülálló szülők online csoportja

Korábbi résztvevők írták:

“Nagyon kedves, empatikus és hozzáértő csoportvezetőink vannak/voltak Katalin és Gertrúd személyében, inspiráló, megértő és aktív csoporttagokkal. minden alkalommal nagyon feltöltődött és ez segít a hosszú várakozásban is. Köszönöm a lehetőséget.”

“Nagyon szimpatikusak a csoportvezetők és hálás vagyok, hogy a csoport tagja lehetek.”

 

Kisgyermekes baba-mama/papa szülőcsoport

 

“Örök nagyszülő leszek/vagyok” nagyszülőcsoport