Csoportjaink várakozóknak, szülőknek és rokonoknak

“Örök nagyszülő leszek/vagyok” nagyszülőcsoport

Szeretettel várunk minden nagymamát és nagypapát (testvért, sógort, sógornőt és érdeklődő rokont, ismerőst is), aki az örökbefogadásban érintett, vagy az örökbefogadás iránt érdeklődik. Jó dolog megosztani tapasztalatainkat olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak, mint mi, függetlenül attól, hogy azok jók, vagy rosszak. A gyermekek életében nagyon nagy szerepet játszanak a nagyszülőktől, rokonoktól származó generációkon átívelő értékek. Szeretnénk, ha a nagyszülők és rokonok szabadon beszélhetnének egymással élményeikről, kétségeikről, félelmeikről, örömeikről, és az örökbefogadásról. Ehhez kínál most lehetőséget ez a csoport.

 

Kisgyermekes szülőcsoport

Szeretettel várunk minden kisgyermekes, örökbefogadó szülőt, akik az első örömökön túl szembesültek a hétköznapok valóságával is, és beszélgetni szeretnének erről. A csoportba a gyermekekkel együtt várjuk a résztvevőket! Örökbefogadási kérdéseken túlmenően nevelési témákkal is foglalkozunk míg a gyermekek a körünkben játszanak egy bababarát játszóházban.

 

“Egyedül is együtt” egyedülálló szülők csoportja

“Egyedül is együtt” egyedülálló szülők online csoportja

A csoportok egyedülálló örökbefogadó szülőknek és egyedülálló várakozóknak szólnak. Korábbi résztvevők írták:

“Nagyon kedves, empatikus és hozzáértő csoportvezetőink vannak/voltak Katalin és Gertrúd személyében, inspiráló, megértő és aktív csoporttagokkal. minden alkalommal nagyon feltöltődött és ez segít a hosszú várakozásban is. Köszönöm a lehetőséget.”

“Nagyon szimpatikusak a csoportvezetők és hálás vagyok, hogy a csoport tagja lehetek.”